Tjisse Steenstra, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar winnen in Harlingen de Hotze Schuilpartij

Niet zelden begon de triomftocht van Hans Wassenaar en Renze Pieter Hiemstra de afgelopen seizoenen op het smûke kaatsveld van KV Eendracht in Harlingen. Wat dat betreft tekenen er zich mooie tijden voor het duo af. In het gezelschap van Tjisse Steenstra wonnen ze zondag de Hotze Schuilpartij.

De finalisten in Harlingen. Links het winnende partuur van Renze Pieter Hiemstra, Hans Wassenaar en Tjisse Steenstra. Rechts de verliezend finalisten Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra.

De finalisten in Harlingen. Links het winnende partuur van Renze Pieter Hiemstra, Hans Wassenaar en Tjisse Steenstra. Rechts de verliezend finalisten Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra. Foto: Edward Jorna

Dat deed het trio in een finale tegen Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra, een partuur dat zich doorgaans niet gemakkelijk laat verschalken. Mentaal ijzersterk en dat bewees het ook in de stad van de ‘ouwe seunen’ door niet door de knieën te gaan toen in het tweede eerst een schone zes voorsprong niet verzilverd werd en het 2-0 werd in plaats van 1-1. Profiterend van een matige fase aan de opslag van Hans Wassenaar was de partij niet veel later alweer in balans: 3-3.

Nieuws

menu