Chris Wassenaar (48) ziet op oude dag in Stiens een lang gekoesterde wens in vervulling gaan

‘Wij staan niet morgen niet in de kop’, zo was de juiste voorspelling van Renze Pieter Hiemstra. Hij won zondag in Stiens met Tjisse Steenstra en Hans Wassenaar de vrije formatiepartij voor heren hoofdklassers. In de finale waren ze te sterk voor Chris Wassenaar, Gabe-Jan van Popta en Pieter Jan Leijenaar.

48 jaar, maar als kaatser zeker nog niet opgebrand. Chris Wassenaar pakte gisteren in Stiens de premie en daarmee kwam het totaal aantal behaalde punten in zijn carrière op 701.

48 jaar, maar als kaatser zeker nog niet opgebrand. Chris Wassenaar pakte gisteren in Stiens de premie en daarmee kwam het totaal aantal behaalde punten in zijn carrière op 701. Foto: Henk Jan Dijks

Maar die verloren finale deed niets af van de heldendaden van de verliezende finalist. Vier partijen lang in de brandende zon van ‘drege’ en spannende partijen zonder de oase van een staand nummer. Bij veel mensen werd de nostalgie al vroeg op de dag in de week gezet met de aanwezigheid van Chris Wassenaar. In februari werd hij 48 jaar en het werd gisteren bij KC de Boer een familie-uitje dat kan worden samengevat als ‘keatse mei skoanheit’. Want dat is de voorlopige verhouding tussen Pieter Jan Leijenaar en Wassenaar.

Nieuws

menu