Mannenteam tafeltennisvereniging Buitenpost zet met 2-5 zege bij Avanti een reuzenstap richting lijfsbehoud in de eerste divisie

Drie wedstrijden voor het einde van het seizoen heeft TTV Buitenpost een reuzenstap gezet richting handhaving in de eerste divisie. In Hazerswoude-Dorp versloegen Peter Verweij, Arnoud Hofman en Thomas Kuijer het nagenoeg gedegradeerde Avanti (2-5).

De nederlaag in het dubbelspel van Thomas Kuijer (l) en Peter Verweij was een klein smetje op de 2-5 zege op bezoek bij Avanti.

De nederlaag in het dubbelspel van Thomas Kuijer (l) en Peter Verweij was een klein smetje op de 2-5 zege op bezoek bij Avanti. Foto: Arnoud Hofman

De vastberaden Friezen schoten zaterdag 16 april uit de startblokken. Pas in de vijfde wedstrijd noteerde Avanti - de oude club van meervoudig Nederlands en Europees kampioene Bettine Vriesekoop. - het eerste punt doordat Kuijer zijn tweede enkelpartij verloor. Verweij en Hofman bleven beiden foutloos en dat was vooral voor Hofman, die dit seizoen debuteerde op het tweede niveau van Nederland, bijzonder te noemen; het lukte hem voor de tweede maal op rij.

Klein smetje

Nieuws

menu