Doelman Andries Noppert houdt Heerenveen tijdens heet avondje in De Kuip tegen Feyenoord overeind

De ene 0-0 tegen een Rotterdamse club is de andere niet. Dus stapte sc Heerenveen zaterdagavond met een big smile van het veld na een heet avondje in De Kuip, waar doelman Andries Noppert zijn ploeg overeind hield (0-0).

Doelman Andries Noppert van sc Heerenveen ziet in de beginfase een kopbal van Jacob Rasmussen (niet zichtbaar) op de lat komen, Rechts Feyenoorder Javairo Dilrosun.

Doelman Andries Noppert van sc Heerenveen ziet in de beginfase een kopbal van Jacob Rasmussen (niet zichtbaar) op de lat komen, Rechts Feyenoorder Javairo Dilrosun. Foto: ANP

De 2,03 meter lange goalie uit Joure moest liefst elf keer, waarvan negen keer in de eerste helft, handelend optreden om zijn ploeg voor een achterstand te behoeden. De ene redding was nog beter dan de andere, maar de sluitpost in de geelgroene outfit hield het hoofd koel en weigerde zaterdag voor ruim 47.000 toeschouwers te capituleren. En Kees van Wonderen’s Heerenveen liftte mee op het lef en de standvastigheid van Noppert en snoepte een puntje mee uit Rotterdam.

Nieuws

menu