Dit artikel is vandaag gratis

Oefenwedstrijd tussen Cambuur en Groningen eindigt onbeslist

Alex Bangura van SC Cambuur en Tomas Suslov van FC Groningen tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd 15 augustus 2021 in Leeuwarden. Foto: Jeroen Putmans

De oefenwedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur heeft geen winnaar opgeleverd. De twee clubs uit de Eredivisie hielden elkaar op 1-1.

Silvester van der Water opende al in de 2e minuut voor Cambuur de score op het trainingscomplex van de Groningers. Tomás Suslov trok de stand na ruim een uur spelen gelijk. De Slowaak liet kort daarna een grote kans op de 2-1 liggen.

Bij FC Groningen zat interim-trainer Dennis van der Ree op de bank. Hij is voorlopig eindverantwoordelijk na het ontslag van Frank Wormuth, die na een tegenvallende eerste seizoenshelft moest vertrekken. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus gaf vorige week aan verder te kijken naar een nieuwe hoofdtrainer.

Bij Cambuur werd Sjors Ultee vorige maand aangesteld als nieuwe trainer. De opvolger van Henk de Jong, die vanwege gezondheidsredenen stopte, bereidt de ploeg uit Leeuwarden voor op de tweede seizoenshelft. Cambuur staat in de Eredivisie op de zeventiende plaats, FC Groningen twee plekken hoger.

Nieuws

menu