Dit artikel is vandaag gratis

SC Cambuur verlengt contract met hoofdsponsor met een jaar: Bouwbedrijf Dijkstra Draisma staat al dertien jaar op shirt van de eredivisionist

Issa Kallon viert namens SC Cambuur de 1-2 tegen Ajax. Foto: ANP

SC Cambuur en hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma hebben vrijdagmorgen hun samenwerking met nog een seizoen verlengd. Daardoor zal de naam voor het dertiende achtereenvolgende seizoen op de voorkant van het Cambuurshirt prijken.

,,Het is niet voor het eerst dat ik het zeg, maar een hoofdsponsor die al zo lang, zo nauw verbonden is met de club, is absoluut uniek”, zei algemeen directeur Ard de Graaf, na de ondertekening van de contracten. Daarin is ook een optie opgenomen voor nog een seizoen. ,,Het zegt dan ook veel over Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een betrouwbaar familiebedrijf, waar het begrip duurzaamheid ook echt in de praktijk wordt gebracht. Daar mag de sterke band tussen SC Cambuur en het bedrijf BGDD een lichtend voorbeeld van zijn.”

Duurzame partnerschappen

Biense Dijkstra, algemeen directeur van het bedrijf, sloot zich bij die woorden aan: ,,We zijn ontzettend trots dat we al zo lang hoofdsponsor zijn. Wij hechten veel waarde aan duurzame partnerschappen en deze unieke relatie met Cambuur sluit daar naadloos op aan. De attitude en wilskracht van Cambuur passen ontzettend goed bij ons bedrijf en we zijn verheugd dat we de samenwerking opnieuw kunnen voortzetten.”

Nieuws

menu