Sjors Ultee tekent voor anderhalf jaar bij SC Cambuur en hoopt assistent Rob Alflen met zich mee te nemen. 'In mijn aanwezigheid scoren ze wel veel'

Sjors Ultee (35) uit Utrecht verbindt zich voor de komende anderhalf jaar als trainer aan SC Cambuur. Dit maakte Foeke Booy, technisch manager bij Cambuur, vrijdag bekend op een persconferentie. Ultee begint ná de derby zondag tegen sc Heerenveen.

Sjors Ultee tijdens zijn presentatie als hoofdtrainer van SC Cambuur. ,,Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kan niet wachten."

Sjors Ultee tijdens zijn presentatie als hoofdtrainer van SC Cambuur. ,,Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kan niet wachten." Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

Een verrassing was de presentatie allang niet meer, gezien de geruchtenstroom van de afgelopen weken na het vertrek van Henk de Jong bij de club. Ultee beschouwde het als ,,een hele grote eer om zo’n fijn en mooi mens op te volgen”. Maar het voelt voor hem ook als grote schoenen om te vullen. Hij onderhield met Henk de Jong regelmatig appcontact en sprak ook met zijn voorganger voor hij het contract tekende.

Nieuws

menu