Spelersgroep van sc Heerenveen ruikt weer nieuwe kansen na het vertrek van dominante Veermannen

Er was vrijdag weer eens wat te juichen voor sc Heerenveen. De spelers roken nieuwe kansen en op sportpark Skoatterwâld werd een oefenwedstrijd tegen FC Twente met 2-1 gewonnen.

Sydney van Hooijdonk maakte vrijdagmiddag in het oefenduel met FC Twente zijn officieuze debuut voor sc Heerenveen. De spits scoorde niet, maar zijn ploeg won wel (2-1).

Sydney van Hooijdonk maakte vrijdagmiddag in het oefenduel met FC Twente zijn officieuze debuut voor sc Heerenveen. De spits scoorde niet, maar zijn ploeg won wel (2-1). Foto: FPh/Nayra Blaauwbroek

Onder leiding van de overgebleven technische staf, Ole Tobiasen, Peter Reekers en Ruud Hesp, werd de eerste zege van 2022 in de wacht gesleept. Het betrof slechts een oefenpotje, maar de vreugde in het Friese kamp was er niet minder om, nadat Johnny Jansen aan het begin van de week – onder andere vanwege tegenvallende prestaties – de deur werd gewezen. ,,Het is fijn om drie punten te pakken; met een overwinning te beginnen voor het zelfvertrouwen van de jongens”, zei interim-trainer Tobiasen.

Nieuws

menu