Assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries zondagmiddag langs lijn bij Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen

De Friese assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra (Sneek) en Jan de Vries (Gytsjerk) zullen zondag 19 december arbiter Danny Makkelie terzijde staan bij de Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen. Dat maakte de KNVB dinsdag bekend.

Arbiter Danny Makkelie (m) leidt zondag in Leeuwarden de Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen samen met zijn vaste assistenten Jan de Vries (l) en Hessel Steegstra (r).

Arbiter Danny Makkelie (m) leidt zondag in Leeuwarden de Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen samen met zijn vaste assistenten Jan de Vries (l) en Hessel Steegstra (r). Foto: Herman Dingler

De aanstelling van het arbitrale trio, dat afgelopen zomer actief was op het EK, zorgt voor een extra Fries tintje in de derby die voor het eerst sinds bijna zes jaar weer op de rol staat in de eredivisie. Het duel in Leeuwarden begint om 12.15 uur. Er zijn geen toeschouwers welkom in het Cambuurstadion.

Feyenoord - Ajax

Nieuws

menu