TTV Buitenpost is ondanks een 6-1 nederlaag in de afsluitende wedstrijd tegen Sceydam nog een jaartje verzekerd van eerste divisie

Het landelijke herenteam van tafeltennisvereniging Buitenpost kan zich gaan opmaken voor nog een seizoen in de eerste divisie. In Schiedam werd de laatste wedstrijd weliswaar met 6-1 verloren van Scyedam, maar dat deerde de Friezen niet.

De succesformatie van TTV Buitenpost met vanaf links Arnoud Hofman, Peter Verweij en Thomas Kuijer, die volgend seizoen opnieuw mag uitkomen in de eerste divisie.

De succesformatie van TTV Buitenpost met vanaf links Arnoud Hofman, Peter Verweij en Thomas Kuijer, die volgend seizoen opnieuw mag uitkomen in de eerste divisie. Foto: Thomas Baart

Omdat kampioen Ping Pong Alkmaar zijn sportieve plicht deed hielden Peter Verweij, Thomas Kuijer en Arnoud Hofman achtervolger BIT.NL op afstand. De Edenaren dalen, samen met de nummer laatst Avanti, af naar de tweede divisie. Het Buitenposter trio trof zaterdag een gebrand Scyedam, dat eveneens definitief afstand wilde nemen van de onderste plekken.

Nieuws

menu