TeamNL schaatst in Heerenveen bij finale van de Worldcup in Thialf voor Giro555 en de hulpactie voor Oekraïne

Alle rijders die komend weekeinde namens TeamNL deelnemen aan de ISU World Cup Finale in Heerenveen schaatsen voor Giro555. De logo’s op hun pakken maken eenmalig plaats voor de tekst Giro555. De rijders zullen deze unieke schaatspakken van hun handtekening voorzien, waarna ze worden geveild. De opbrengst gaat naar de hulpactie voor Oekraïne.

De drie Friezinnen van Team Reggeborch Femke Kok, Michelle de Jong en Marrit Fledderus (vlnr) showen de speciale Giro555-schaatspakken.

De drie Friezinnen van Team Reggeborch Femke Kok, Michelle de Jong en Marrit Fledderus (vlnr) showen de speciale Giro555-schaatspakken. Foto: KNSB / Neeke Smit

Schaatsen voor Giro555 is een gezamenlijk initiatief van de KNSB en zijn partners, de topteams en hun sponsoren, de atletenvereniging, overige schaatsteams en sponsoren, kledingleverancier Sportconfex en House of Sports. Samen hebben zij besloten hun logo’s op de schaatspakken in te leveren voor het goede doel, Giro555, de hulpactie voor het door oorlog getroffen Oekraïne.

Nieuws

menu