De terugkeer van coach Petra Groenland in Sneker Sporthal brengt de volleybalsters van VC Sneek niet van de wijs: 3-0 winst.

De terugkeer van coach Petra Groenland in de Sneker Sporthal kon de volleybalsters van VC Sneek woensdagavond niet van de wijs brengen. Het thuisduel met Eurosped werd in drie straight sets gewonnen.

Onder het toeziend oog van coach Petra Groenland (m) slaat Rixt van der Wal (14) namens VC Sneek de bal langs de blokkering van Eurosped.

Onder het toeziend oog van coach Petra Groenland (m) slaat Rixt van der Wal (14) namens VC Sneek de bal langs de blokkering van Eurosped. Foto: Simon Bleeker

En dus kon coach Henriëtte ter Steege, die eind december het stokje overnam van Jeffrey Scharbaai, alleen maar tevreden zijn. ,,Er zit wel kwaliteit in het team, maar hoe krijg je dat eruit. Ik doe het zoals ik het doe en als werkt dan is het mooi”, aldus Ter Steege na de derde 3-0 (25-19, 25-14 en 25-13) zege van dit kalenderjaar. ,,De meiden weten dat het niet vanzelf gaat, maar ze hebben echt wel stappen gemaakt. Het basisniveau moet omhoog en dat heb je echt niet in twee weken voor elkaar. Maar zo’n potje als vanavond helpt wel mee.”

Nieuws

menu