Tjisse Steenstra ‘stenigt’ elk perk in eigen dorp en wint met Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar op de Van Aismadag in Bitgum

‘Dizze wie foar beppe’, zo sprak opslager Tjisse Steenstra gisteren na afloop van editie nummer 126 van de Van Aismadag in Bitgum. Een verwijzing naar de ernstig zieke moeder van mem Hinke Steenstra en tevens een illustratie van waar de prioriteiten liggen bij de kaatser Steenstra.

Hans Wassenaar (l) en Tjisse Steenstra winnen samen met Renze Pieter Hiemstra de finale van de Van Aismadagen in Bitgum van Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra.

Hans Wassenaar (l) en Tjisse Steenstra winnen samen met Renze Pieter Hiemstra de finale van de Van Aismadagen in Bitgum van Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra. Foto: Henk Jan Dijks

Want de winst in eigen dorp samen met Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar van de vrije formatiepartij voor heren hoofdklasse kende vele verhalen om de wederopstanding van Steenstra te verklaren. En misschien ligt de sleutel wel in het werkwoord afgeschreven, het zusje of broertje van miskenning.

Nieuws

menu