Twaalfde seizoenzege voor het partuur van opslager Nynke Sijbrandij, die na dit seizoen stopt; Ilse Tuinenga is haar vervanger.

Het partuur van Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra heeft zondag in Grou de twaalfde seizoenzege in de wacht gesleept. Na afloop maakt Sijbrandij bekend na dit seizoen te zullen stoppen. Ilse Tuinenga neemt haar plaats in.

Opslager Nynke Sijbrandij maakte bekend na dit seizoen te gaan stoppen met kaatsen. Ilse Tuinenga gaat haar vervangen.

Opslager Nynke Sijbrandij maakte bekend na dit seizoen te gaan stoppen met kaatsen. Ilse Tuinenga gaat haar vervangen. Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

In de finale kenden de PC-winnaars geen enkel probleem met het partuur van Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Gerde Lycklama à Nijeholt. Bij een stand van 0-5 en 4-6 betekende kwaad uitslaan van Monfils het einde van de eenzijdige partij. In de halve finale rekende trio Sijbrandij af met Ilse Tuinenga, Louise Krol en Sjanet Wijnia. Het partuur van Tuinenga, de latere nummer drie, knokte zich nog wel terug tot 4 om 4, maar op 4-5 en 2-6 kon Scheepstra de bal eenvoudig keren voor de kaats.

Nieuws

menu