Partuur van Tzum is met Robin Benders, Steven Koster en Jorrit Palma de verrassende winnaar van de 119e Freule in Wommels

Steven Koster, Robin Benders en Jorrit Palma uit Tzum stonden in de finale op de Freule in Wommels gisteren tegenover Wiebe Siemen Leenstra, Harold de Boer en Jelmer Miedema van Jellum-Bears. Met Tzum als verrassende winnaar.

Robin Benders, Steven Koster en Jorrit Palma (vanaf links) van de afdeling Wêz Wis Tsjom hebben de 119e editie van de Freule gewonnen door Jellum-Bears in de finale met 5-5 en 6-4 te verslaan. Coach Johan Koster toont trots de lucratieve wisselprijs, de 'Villa van de Freule'.

Robin Benders, Steven Koster en Jorrit Palma (vanaf links) van de afdeling Wêz Wis Tsjom hebben de 119e editie van de Freule gewonnen door Jellum-Bears in de finale met 5-5 en 6-4 te verslaan. Coach Johan Koster toont trots de lucratieve wisselprijs, de 'Villa van de Freule'. Foto: Henk Jan Dijks

Als je de halve finale en de finale van de Freule in Wommels zou verfilmen, dan zou je kiezen voor een happy end. Dan zou je met de klanken van symfonische muziek Steven Koster, Robin Benders en Jorrit Palma, Wiebe Siemen Leenstra, Harold de Boer en Jelmer Miedema en ook Dietmer Kuperus, Yoram Elzinga en Redmar Cnossen uit Bolsward hand in hand naar de horizon laten lopen. Het licht van een prachtige kaatstoekomst tegemoet met een mooie zonsondergang op de achtergrond en voor alle negen een gereserveerde kamer in de Villa van de Freule.

Nieuws

menu