UNIS Flyers is nog één halte verwijderd om de BeNe-League te winnen en de eerste prijs van dit seizoen in de wacht te slepen.

UNIS Flyers is nog een halte verwijderd van de eerste prijs dit seizoen. De eerste wedstrijd in de finale van de BeNe-League tegen Bulldogs Luik werd zaterdag met 0-2 (0-0, 0-2 en 0-0) gewonnen. Zondagavond kunnen de ijshockeyers van Heerenveen het karwei in Thialf afmaken.

De Finse forward Roope Nikkila (l), in duel met Jurryt Smid, was in Luik tegen Bulldogs met een treffer en een assist de grote man aan de kant van UNIS Flyers.

De Finse forward Roope Nikkila (l), in duel met Jurryt Smid, was in Luik tegen Bulldogs met een treffer en een assist de grote man aan de kant van UNIS Flyers. Foto: Dijks Media

Na de verloren finales in de strijd om de nationale beker en de landstitel – waarin HIJS Hokij Den Haag beide keren te sterk was – lijkt de formatie van Mike Nason het seizoen toch te gaan afsluiten met een prijs. In de finale van de playoffs van de BeNe-League, een best-of-three-serie, kwam Heerenveen zaterdagavond in Luik op een 1-0 voorsprong en is daarmee hard op weg om net als in 2017 de BeNe-League voor de tweede keer in de clubhistorie te winnen.

Nieuws

menu