UNIS Flyers put moed uit het verloren duel met Den Haag om de Ron Berteling Schaal

De ijshockeyers van UNIS Flyers zijn er zaterdagavond niet in geslaagd om voor de tweede keer in de clubhistorie – net als in 2018 – de supercup in de wacht te slepen. UltimAir Hijs Den Haag was in de Jaap Eden-hal met 4-3 (2-0, 2-3, 0-0) net te sterk.

De negentienjarige Frits Doop werd dor de coaches van de Bene-League gekozen tot beste jonge speler van afgelopen seizoen.

De negentienjarige Frits Doop werd dor de coaches van de Bene-League gekozen tot beste jonge speler van afgelopen seizoen. Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

Helemaal als een verrassing kwam de machtsgreep van de regerend lands- en beker-kampioen van coach Chris Eimers niet. Enerzijds, omdat de formatie van coach Michael Nason ten opzichte van afgelopen seizoen qua samenstelling een behoorlijk jasje had uitgedaan. En dan met name defensief, want Mark Hoekstra en Niels van der Vossen stopten na respectievelijk elf en tien seizoen in de hoofdmacht van de Friese club, die ook routiniers als Aldo van Aalderen en Kevin Nijland zag stoppen.

Nieuws

menu