UNIS Flyers speelt zaterdag 15 januari na tweeënhalve maand de return in halve finale tegen Geleen

Voor de ijshockeyers van UNIS Flyers begint zaterdag de tweede helft van het seizoen met de return in de halve finale van het bekertoernooi tegen Geleen. Het eerste duel in Limburg werd eind oktober vorig jaar na penaltyshots met 1-2 gewonnen.

Trevor Hunt bracht UNIS Flyers tweeënhalve maand geleden in de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Geleen op een 0-1 voorsprong.

Trevor Hunt bracht UNIS Flyers tweeënhalve maand geleden in de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Geleen op een 0-1 voorsprong. Foto: Henk Jan Dijks

Na een ongebruikelijke winterstop van drie weken pakt de formatie van coach Mike Nason in een leeg Thialf de draad weer op met ook al een ongebruikelijk bekerduel. Het is dan tweeënhalve maand geleden dat Flyers in Limburg het eerste duel in de extra tijd naar zich toetrok. Trevor Hunt bracht Flyers op voorsprong, maar na zestig minuten prijkte er een 1-1 stand op het scorebord. De Finse aanvaller Roope Nikkilä besliste het duel na penaltyshots in Heerenveens voordeel.

Nieuws

menu