VVI wint de derby met SC Joure en duwt de streekgenoot daarmee dieper in degradatiezorgen: 'Het ziet er nu vrij kansloos uit'

De 1-0 overwinning van VVI in de derby tegen SC Joure werd met luid gejuich ontvangen op het eigen sportpark De Stripe. Daarmee duwde de thuisclub de streekgenoot dieper in de degradatiezorgen.

Spitsuur voor het Jouster doel van Maik Stuiver (r), waar namens VVI Hans Semplonius en Talsma in de frontlinie zijn en Jan Faber (vanaf links) een blok zet.

Spitsuur voor het Jouster doel van Maik Stuiver (r), waar namens VVI Hans Semplonius en Talsma in de frontlinie zijn en Jan Faber (vanaf links) een blok zet. Foto: Marco Keyzer

De competitie in de tweede klasse K is nog maar halverwege, maar het begint er met vier punten uit twaalf duels voor de Jousters aan de onderkant van de ranglijst zo langzamerhand problematisch uit te zien. Zeker na het thuisverlies van een week eerder tegen lotgenoot Hardegarijp (0-1) en het feit dat de concurrentie (Workum en Leovardia) verder uitliep. ,,Als we die beide wedstrijden gewonnen hadden, dan was het wat gemakkelijker geweest. Nu ziet het er vrij kansloos uit”, onderkende de Jouster-goalie Maik Stuiver.

Nieuws

menu