sc Heerenveen biedt stevige weerstand tegen koploper Feyenoord, maar komt toch weer tekort. Van Wonderen: 'We raken hiervan niet in de war'

Sc Heerenveen stond zondagmiddag tegen Feyenoord de eerste twintig minuten goed georganiseerd op het veld, en wist in de tweede helft de druk op de koploper stevig op te voeren. Toch stond er na 90 minuten 1-2 op het scorebord. De vierde verliespot op rij in de competitie doet trainer Van Wonderen echter niet wanhopen. ,,We raken hiervan niet in de war.”

Jeffrey Bruma van Heerenveen, Santiago Giménez van Feyenoord en Milan van Ewijk van Heerenveen tijdens de eredivisiewedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion.

Jeffrey Bruma van Heerenveen, Santiago Giménez van Feyenoord en Milan van Ewijk van Heerenveen tijdens de eredivisiewedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion. Foto: ANP

,,Verliezen is niet prettig natuurlijk, maar ik kan er wel doorheen kijken. Het gaat me nu niet om de stand op de ranglijst of dit resultaat, maar om het perspectief”, reflecteerde Van Wonderen na afloop. ,,Van vier verlieswedstrijden, waarin we twee keer matig waren tegen Fortuna en Vitesse, en tegen Utrecht en Feyenoord ongelukkig, zijn we niet in de war.”